Lajm

Mos e mer shqiptarin po mere te huajin, Ai të don të rrespketon, Shqipetari ta nx.in jetën…

Nje her nuk din me knaq gruen me nje fjal te but te mire me afru ngat Krejt po I len mbrapa per qat burr e masmrami me ta kthy me sharje me dhu.n phuu fare dalshin keta burra kaq mon.stra qeky pisi jem ky haram e paqt Krejt at mun /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Qe e bana 10. Vjet martes e tuj me fy tuj me thirr emra te. Flli.qt gjeloz duhet dy ore me vet me shku ne shopping SE qellun te shemtun shqiptart. Oo Veq Kam femij. SE kti qeni nje ore si kisha nej. Dhe men spo Kena na vajzat tuj u tut Qe jeta pa martu. Ik vlla merre nja Qe te ban rahat SE me Kan ketyne te hujav edhe kamt jav lajn/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet