Lajm

Mos e HUMBlSNl/ Letra e kësaj nuse për vjehrrën e saj para dasmës po bën XHlRON e rrjetit

Nesër është dasma dhe unë jam e ngazëllyer, nervoze dhe e hutuar. E di që është një hap që çdo vajzë merr në jetën e saj; të pranojë dhe të duam një familje të re. /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ndërsa të gjithë më kanë thënë se si duhet të veproj, të reagoj dhe të jem përgjegjëse si bashkëshorte, unë e di që djali juaj nuk pret që unë të jem asgjë tjetër, përveç se unë. Po, biri juaj, ai që e doni pa kushte, ai për të cilin do të bënit gjithçka, ai që ju ka befasuar kur më solli në shtëpi dhe atë që është e gjithë bota dhe universi im tani e tutje. Kështu që, në këtë letër dua t’ju them se sa e lumtur jam që gjeta një shpirt kaq të bukur, i cili është i sinqertë, mirëkuptues, i sjellshëm dhe i dashur; dhe gjithçka është falë jush. /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet