Lajm

Kërkoj burrë Shqiptarë t’ia bëj letrat, jam e vetmuar në Zvicerr në banesë, ky është numri im

Unë isha duke e pritur atë shokun, por mendoja qe ai do te vinte ditën ne ora 12, por ai me thirri tha se është vonua për disa pune te ti”/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“Ne ora 12 te natës me telefonoj dhe me tha se erdha, unë e ftova për një kafe sepse kështu është ne shtëpinë tone” “Por papritur ai filloj te me prek fort, dhe unë nuk munda te rezistoj, nuk jam pishman për atë qe bëra JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU