Lajm

Ju tregoj çfarë ndodh me femrën kur nuk bën më dash uri…!!

Është një shq.etësim gjithnjë e më i shpeshtë për të ditur, çfarë ndodh saktësisht në trup kur një grua ndalon së qenuri se.ksualisht aktive?/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Mitet që janë ndërtuar rreth kësaj pyetjeje janë shumë dhe mund t’ju bëjnë të besoni se jeni në rr.ezik që të mos keni një jetë aktive. Ne duhet të kuptojmë se çfarë ndodh me trupin tonë në këto raste. A e dini…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet