Lajm

I Tha Që Do E Merrte Për Nuse/ Shqiptari E Lë Pasi Bëri S*Ks Me 16-Vjeçaren

Një rast jo i zakonshëm, ku një 30-vjeçar nga fshati Brekoc i Gjakovës, vetëm për të kryer marr ëdhënie s*ksuale me një 16-vjeçare i ka premtuar se do martohej me të dhe kështu ndodhi./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Sipas “” adoleshentja pranoi që të kryente marrëdhënie me 30-vjeçarin, pas premtimit të tij.Ndërkohë, sipas burimeve nga Policia e Kosovës, i dyshuari nuk e kishte mbajtur premtimin, pasi ishte i martuar me dikë tjetër, ndërsa ngjarjen e ka den oncuar në po l ici nëna e 16-vjeçares. G/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet