Lajm

Djali Urrente Nënën E Tij, Kur Ajo V Des, Ai Sh Okohet Kur Kupton Të Vërtetën!

Pse e bëre këtë për mua? I dhashë një vështrim të shëmtuar dhe ajo vrapoi jashtë. Ditën tjetër në shkollë njëri prej shokëve të mi më ngacmon mua: “EEEE, nëna juaj ka vetëm një sy!” Unë e kam ur.ryer për vd.ekje. Doja qe nëna ime të ndalonte së ekzistuari./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Po atë ditë, kam ardhur në shtëpi dhe unë e pyeta në atë, “A jeni e lumtur? Tani unë jam gazi i të qeshurave të shkollës! Për dua të vr.asë veten! ” Nëna ime nuk e hapi gojën. Unë nuk u ndala për të menduar për atë që kisha thënë, sepse isha plot pakënaqësi.Unë nuk munda ti kuptoj ndjenjat e saj. Unë doja të ikja larg nga shtëpia që të mos më lidhte më asgjë me të. Pra, kam studiuar shumë dhe kam pasur mundësi për të shkuar jashtë vendit për të studiuar. Kam ndërtuar një familje, bleva një shtëpi dhe fëmijë. Isha aq i lumtur dhe i kënaqur me jetën time./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet