Lajm

20-vjeçarja nxjerr në shitje virgjërinë, paraqiten 2 politikanë dhe japin “ofertat” e tyre…

Një studente 20-vjeçare ka nxjerrë në ankand online, vir/gjërinë e saj, pasi dëshiron që të fitojë para për të nisur studimet jashtë shtetit. /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Megjithatë, ajo është duke shikuar edhe për mënyra të tjera për të fituar para, por vënia në shitje e virgjërisë është mënyra më e shpejtë për të grumbulluar sa më shumë fitime për të blerë një shtëpi. Sipas 20-vjeçares australiane, prindërit nuk janë të vetëdijshëm për mënyrën që ajo ka zgjedhur për të fituar para për jetën e saj por është shprehur se nuk e ka problem që t’ua shpjegojë atyre kur ta marrin vesh. /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet