Lajm

U Zunë Për Një Djalë Dy Kushërirat E Famshme Shqiptare? Flet Vajza E Albëries: Jo Nuk Jemi Zënë Për Atë, Por Ajo Hoqi Dhe Mamin Tim Dhe Motrën

Në vitin 2018, kushërirat Beatrix Ramosaj dhe Anxhelina Hadërgjonaj filluan një kon flikt mes tyre, si rrjedhojë e të cilit ndaluan së ndjekuri njëra-tjetrën në rrjete sociale. Ato u pajtuan një vit më pas, por duke mos e sqaruar arsyen e sh errit./Pak sekonda pasi ta kaloni ma rketingun shfaqen pamjet

Në rrjet u tha se vajzat ishin gr indur për shkak të grimierit Ariel. Flitej se Beatrix i kishte kërkuar Arielit ta ndihmonte me karrierën në Amerikë, por Anxhelinës (shoqja e ngushtë e grimierit) nuk i kishte pëlqyer për shkak të xhelozisë… per me teper sht1p mb1 rek1ame1n me p0shte dhe ju del v1dj0 e pl0te