Lajm

U kapën duke kryer marrëdh ënie sek suale, pezullohen nga detyra dy zyrtarët e lartë.. (VIDEO)

U kapën duke kryer marrëdh ënie sek suale, pezullohen nga detyra dy zyrtarët e lartë../Pak sekonda pasi ta kaloni ma rketingun shfaqen pamjet

Dy punonjësite Organizatës së Kombeve të Bashkuara janë pezulluar nga detyra pasi u filmuan duke kryer marrëd/hënie….…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…