Lajm

Shefi E Çon Burrin Tim Sa Më Larg Me Punë Dhe Në Mbrëmje Vjen Te Un… /Pamje..

Disa herë që kisha rastisur ta takoj atë në prani të burrit shikimet e tij ishin shum provokuese, por unë nuk i jejpa rendesi/Pak sekonda pasi ta kaloni ma rketingun shfaqen pamjet

.Një ditë në një drekë të organizuar nga Kompania për të gjithë punonjësit unë isha e ftuar sëbashku me bashkëshortin.Unë dhe burri im ishim në të njëjtën tavolinë me pronarin e kompanisë, atë ditë isha e veshur shume mire,dhe pronari i burrit ma lishoi doren ne…….Shtjjypp rrekllamenn me posshtte dhe shiikjoo vijjdeon e plotte.