Lajm

Prej 17 vitesh bashkë, historia rre,nqethese e djalit me ngjyrë dhe shqiptares, si e bindi familjen

Në një lidhje me Sk ype në “Abc-ja e mëngjesit”, sot Arjola rrëfeu se dashuria e tyre është p ërballur me shumë sf ida për shkak të paragj ykimeve.Ajo zbuloi dhe disa nga gatimet e preferuara shqiptare të partnerit të saj si fasulet, fërgesa dhe qoftet./Pak sekonda pasi ta kaloni ma rketingun shfaqen pamjet

“Jemi njohur 17 vite më bashkë, jemi njohur në shkollë të mesme në Toronto. Kemi ardhur me prindërit dhe dy motrat në ’99-ën. Mund të them se 6 vitet e para nuk ishte pranuar për arsye se Obie nuk ishte shqiptar, ishte një djalë me ngjyrë gjë që ka shumë paragj ykime tek shqiptarët.”, tha arjola.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…