Lajm

O Z.ot, 14-vjeçarja në Greqi ‘kapet me z.or’ nga 7 shokët e saj, mes tyre dhe një shqiptar..

O Z.ot, 14-vjeçarja në Greqi ‘kapet me z.or’ nga 7 shokët e saj, mes tyre dhe një shqiptar../Pak sekonda pasi ta kaloni ma rketingun shfaqen pamjet

Mediat greke bëjnë me dije se 14-vjeçarja është ‘kap me z.or’ nga 7 persona të moshë 13 deri në 17-vjeç në një banesë të br.aktisur në Selanik.14 vjeç arja është ftuar nga një shoku i saj i klasës, që të shkonte në godinën e br.aktis..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…