Lajm

“Nuk jam e раfуtуrë”/ Çfarë tha AntoneIa раѕi braktiѕi Atdheun në takim: I doIa Ѕhqiрëriѕë kundër

Pasi Antonela br aktisi takimin me Atdheun, ai e ndoqi nga pas megjithëse theksonte se nuk donte t’i jepte llogari.Ajo u shpreh se veprime të tilla me fshirjen e mesazheve i ka bërë edhe kur po shkonin për të bërë takim./Pak sekonda pasi ta kaloni ma rketingun shfaqen pamjet

Antonela: Nuk kishte emër, vetëm një zemër. Nuk jam unë këtu për tallje, ma hiqni këtë dritë ju lutem dhe më coni në shtëpi.Atdheu: Hajde mos bëj kështu.Antonela: A do ikim apo të thë rras taksi?Atdheu: Do ta lësh takimin këtu?Antonela: Po.Atdheu: Nuk jap llogari.: Llogari do japësh përderisa vjen këtu në takim se nuk jam e pafytyrë si ti. Pse thua nuk të jap llogari? Përderisa je në takim me mua, do japësh./Pak sekonda pasi ta kaloni ma rketingun shfaqen pamjet