Lajm

Habit Arjan Çani: Pak Vr*Sje Ka, Duhet Të Kishte Më Shumë

Gazetari Arjan Çani ka tronditur opinionin publik me deklaratën e tij të fundit, që për hir të së vërtetës është e përsëritur. Pak kohë më parë ai i bëri thirrje shqiptarëve që të ikin nga Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Shqipëria pasi do të bëhet kasaphanë, ndërkohë që shprehu dëshirën e tij për vr as je, pasi sipas tij vetëm kështu shqiptarët do të “zënë mend” dhe nuk do të vr iten më për vota. Ndërkohë në emisionin “Të paekspozuarit”ai komentoi ngjarjen e fundit të Elbasanit, duke i cilësuar si normale grupet e ngritura nga PD për të mbrojtur votën. Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…