Lajm

Gruaja e tij shtatzënë fjeti me 60 persona, shikoni çfarë bën usht’ari kur kthehet në shtëpi (Foto)

Padyshim që dashuria është ndjenja më e bukur në botë dhe janë me fat ata që arrijnë ta provojnë këtë ndjenjë, të dashurojnë fort edhe aty ku ajo dhe’mb. Mirëpo kur dashuria shkon deri në tra’dhti, /Pak sekonda pasi ta kaloni ma rketingun shfaqen pamjet

pabesi dhe gë’njeshtra, kthehet në tm’err të vërtetë. Historia e mëposhtme emoc’ionuese, por edhe dramatike do t’ju shokojë, shkruan Buzzfeed. Dy të rinj u prezantuan nga një mik i tyre i përbashkët dhe që në takimin e parë që të dy e ndjenë shkëndijën e dashurisë./Pak sekonda pasi ta kaloni ma rketingun shfaqen pamjet