Lajm

Cilët Janë Më Të Mirë Në Sht,Rat Së,Rbet Apo Gr,Ekët A Shqiptarët? Përgjigjet Anxhela Live Në Emision (Foto)

Cilët Janë Më Të Mirë Në Sht,Rat Së,Rbet Apo Gr,Ekët A Shqiptarët? Përgjigjet Anxhela Live Në Emision /Pak sekonda pasi ta kaloni ma rketingun shfaqen pamjet

Siç dihet tashmë, Peristeri ka jetuar për vite të tëra në Greqi dhe një nga pyetjet ka qenë se cilët janë më të mirë në shtrat, meshkujt shqiptarë apo ata grekë..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…