Lajm

Babai nuk e Ia të martohej me burrin që donte, pas 40 vitesh gjeti një copë gazete që PËRMBYSl gjithçka…(VIDEO)

Jeta nuk shkon gjithmonë siç e kemi imagjinuar. Pa marrë parasysh se sa doni diçka, pa marrë parasysh sa shumë përpiqeni ta merrni atë, nganjëherë, universi thjesht ka plane të tjera./Pak sekonda pasi ta kaloni ma rketingun shfaqen pamjet

Ashtu si ka njerëz që mund të zh duken nga jeta, ka të tjerë që fati mund t’ju sjellë përsëri dhe historia e Janice Rude dhe Prentiss Ëillson është një shembull i mrekullueshëm.Në vitin 1961, Janice Rude ishte një studente në Kolegjin Oçidental në Kaliforni që punonte me kohë të pjesshme në një kafene për të paguar për studimet e saj./Pak sekonda pasi ta kaloni ma rketingun shfaqen pamjet