Lajm

Zonja Me Përvoj Tregon Gabimet E Meshkujve Në Krevat..

Secili mashkull mendon se në krevat është më i miri, por duhet ta pranojnë që bëjnë gabime të caktuara në momente intime.Le t’i hedhim një sy se çfarë thonë gratë se nuk u pëlqen tek meshkujt në krevat:1.Kur ata nxitojnë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

2.Kur janë shumë të qetë në krevat.3.Nuk kanë aftësi të ngrenë humorin ose nuk pëlqejnë veshjet e tyre.4.Ju jeni gati, por ai nuk është.5.Nuk ju dëgjojnë..Ne vazhdim keni rrefimin e Plotë… e gjen duke….Shtjjypp rrekllamenn me posshtte dhe shiikjoo vijjdeon e plotte./