Lajm

U Fejova Me Djalin Qe E Desha,Nuk I Tregova Qe Sjam E V Irgjer Dhe Kur E Kuptoj Me La,Ju Kam Lut Ne Dy Gjunje Te Me Mar Por Nuk E…..

Mbas 20 vite martese po du te martohem me tjetrin, Burri e din dhe me lutet te qendroj me te,jam ne dilem te madhe sepse…-Jam nje grua 40 vjeqare dhe kam dy femije te rritur ne moshe./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Burrin e zgjodha vet, u martuam te rinje. Burri me dergoj te jetoja me familjen e tij ne nje fshat ndersa ai banonte ne qytet se ish akoma pa i perfunduar fakultetin. Une e mbeshteta derisa ai te perfundon fakultetin, te jetojm largas/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet