Lajm

“TËRB0HET” Iva Aliko, filmon momentin kur mashkuIIi e kap për GJ0KSl dhe…[VIDEO]

“TËRB0HET” Iva Aliko, filmon momentin kur mashkuIIi e kap për GJ0KSl dhe…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Rreth një vit më parë, biondja nga Vlora pohoi se ishte dashnorja e një deputeti nga Kosova, ndërsa ky i fundit ishte i martuar dhe me fëmijë. …Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…