Lajm

S’ka Burra, Ky Shtet Ofron 5 Mijë Euro Për “Lënë Shtatzënë” Vajzat.

Më shumë se dy të tretat e foshnjave Islandeze, 67% janë të lindur nga prindërit që nuk janë të martuar. Kjo mund të jetë një dallim në të gjithë botën. Por në vendin e vikingëve, kjo është një pikë krenarie.Ishulli mund të jetë përmirësuar nga trazirat por është shoqëria më f eministe në planet. /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Me rreth 320,000 qytetarë, Islanda ka më pak njerëz por më shumë akullnaja, ujë të pastër e të freskët.Por pro blem mbetet lindsh mëria, e cila është shumë e ulët. Për këtë, prej disa vitesh qeveria e Islandës ofron të ardhura mujore në masën e 5 mijë eurove, për të gjithë ata meshkuj që vendosin të martohen me femrat që kanë shtetësi islandeze.Arsyeja? E thjeshtë, shteti ka vetëm 320 mijë banorë dhe pjesa më e madhe e tyre janë mbi 40-vjeç, ndaj vendi po për ballet me një kr izë të vërtetë demogra fike./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet