Lajm

Shkova në Gjermani te dhënrri për ta vizituar motrën por ai një natë më kapi në……

Shkova në Gjermani te dhënrri për ta vizituar motrën por ai një natë më kapi në……/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Tung un jam Yndira nga Ferizaji. Ika ne Zvicerr tek dhendrri per ti vizituar sapo arrita tek banesa pash qe ishte dhe vellau i tij atje hyra brenda pyeta …Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…