Lajm

Rrëfen Vajza Shqiptare: Dola një natë në oborr, kur ç’të shoh? Kunata më bëri të dridhem kur e pash…

Rrëfen Vajza Shqiptare: Dola një natë në oborr, kur ç’të shoh? Kunata më bëri të dridhem kur e pash…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Jam një vajzë pukjane dhe kam një familje të mrekullueshme. Kam një vëlla që s’ma ka kush, me punë të mirë dhe një shkollë që e ka mbaruar me gjitha rezultate maksimale.…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…