Lajm

Pasi Vendos Kamerën E Fshehtë Në Shtëpi, Gruaja Ha.Bitet Çfarë Bënte Burri Me…!!

I mora pam/jet dhe ua tregova të dyve. Ata më kërkuan falje dhe më thanë që s’ka ndodhur asnjëherë më parë dhe as nuk do të ndodhë më. Im shoq më tha që më do dhe që i vjen keq për atë që ndodhi por nuk do ta përsërisë më asnjëherë. Unë tani nuk di çfarë të bëj…jam e shkatërruar”/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

E shqet/ësuar për martesën e saj, një grua ka menduar që të vejë një ka/mera të fsh//ehtë në shtëpi për të parë se çfarë ndodh kur ajo nuk është aty. Pas disa ditësh ajo gjen një pamje që e sho/koi dhe e la pa fjalë. Burri i saj e trad/htonte me njeriun më të besuar të saj dhe që ajo e kishte mbajtur aq pranë. /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet