Lajm

Ndodh Mrekullia! Nëna Dhe Foshnja Humbin Jetët Dhe Më Pas Ringjallen: Habiten Të Gjithë, S’kishte Ndodhur Më Parë

Ma kthi filloi rreth orës 12:30 në prag të Krishtlindjes. Trejsi e cila do linte në s pital pësoi arr est ka rdiak. Burri i saj Majk u ndje keq.Ai sapo kishte hum bur gruan dhe foshnjën e tij. Mj ekët u çuditën nga kjo situatë sepse ishte shumë e rrallë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Trejsi ishte e shëndetshme por ndodh mrekullia. Ajo dhe foshnja e saj ringj allen dhe m jekët menjëherë fillojnë të japin n dihmën.Mj ekët bënë një ope racion ce zarian dhe shp ëtuan dhe gruan dhe fëmijën nga e ke qja./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet