Lajm

Mirupafshim vendlindja ime, unë po iki: Po lë familjen, shokët dhe shoqet, nuk do të kthehem kurr…

Mirupafshim Shqipëria ime! Po lë çdo gjë në duart e të paepurve, kri mit, dr ogës, inj orancës. Unë nuk mund ta bëj shp irtin p is në emër të dashurisë për këtë vend!/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Mirupafshim Shqipëri! Unë do të mendoj e do më marrë malli! Vr as mendjen a do të marrë dhe ty për mua?/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet