Lajm

Grüäjä E Märtüär: E Bërä Me Vjehrrin Ngä LNATl I Bürrit, Pör Täni Jäm…

Kjo eshte letra e saj e derguar per tabloidin “The Sun”: Kur i burri im më tregoi se kishte marrëdhënie se.ksuale me gra të tjera, unë isha aq e zemëruar sa fjeta me babi e tij për ha.kmarrje./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ky ishte vendimi më i keq i jetës sime dhe tani ai po kë.rcënon të tregojë të dashurin tim nëse nuk fle me të përsëri. Para dy muajve, i dashuri im më dërgoi në darkë në një restorant të bukur për ditëlindjen time të 22-të. Ai është 23 vjeç..…shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn