Lajm

Fitime Deri Në 2 Mijë Euro, Ankohet St Ript Istja Shqiptare: Kemi Mbetur Pa Punë, Nuk Jemi Mësuar Me Këtë Rrogë

Sapo rastet e para u shfaqen në Shqipëri, policia erdhi e tha se duhej të mbyllet. Puna mbetet një motiv i përditshëm. Përderisa njerëzit nuk po na pranojnë në punë, është vështirë të gjesh një punë. Është puna e tillë që nuk jemi mësuar me 200-300 mijë lek pagë. Kemi mjaftueshëm rrogë”, tha Xhesi./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

E pyetur nëse mund të hapen këto lokale duke respektuar masat e ajo tha po. “Patjetër që ka mënyra për të hapur lokalet, me protokolle higjiene. Na konsiderojnë dele të zezë, kemi kushte për të respektuar rregullat. Lokalet e tjera janë të hapura, supermarketet e mbushura plot. Lokali jonë është shumë i madh dhe nuk është fare problem që të hapet”, shtoi ajo./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet