Lajm

24-Vje,Qarja Shqiptare: Sh,Efi Më Mban Me Iekë, Më Ka Gjetur Punë, Por Në Sht,Rat Ka Një ProbIem…

Pasi ka zënë të d.ashur një burrë të martuar dhe me pozitë, një vajzë nga Lezha pretendon se ka gjetur lumturinë. Ajo ka rrëfyer historinë e saj dhe ka lënë me “gojëhapur” lexuesit tanë në rrjete sociale./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“I dashuri im është më i miri në botë. Ai është i martuar me letra, por më betohet që më gruan rri veç për hatër të fëmijëve dhe se ajo kujdeset për babën e sëmurë që kanë në shtëpi.…shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn