Lajm

16-Vjeçarja Pyet Mjekun: A Të Dëmton S*K.Si Në Moshën Time? Përgjigja Do T’ju Befasoj…

Pyetja e vajzes: Une jam një vajzë 16 vjeçare dhe jam e fejuar. Kam bërë se ks me të fejuarin që është 15 vjeç. Doja të dija a të dëmton sek si në moshë të vogël?Nuk pendohem që e kam bërë se të dy e dëshironim këtë gjë, por tani kam frikë se mos ndoshta lë ndonjë pasojë mbrapa. Pres përgjigje. Faleminderit për mirëkuptimin./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Përgjigjia e mjekut: Se ksi është gëzim dhe të rinjtë bëjnë mirë që bëjnë s eks. Por duhet kuptuar se çfarë se ksi bëjnë. Në qofte se ti put hesh, përk ëdhelesh, fërkohesh, mast urbohesh me të das hurin tënd deri sa arrin orga zmën, kjo nuk ka ndonjë të keqe. Por në qoftë se ti bën s eks vag inal penetrant që 15 vjec, ti nuk bën mirë edhe sikur me këtë djalin që ke të martohesh (një çudi).A je ti gati të bëhesh një nënë që në moshën 15 vjeçe?/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet