Lajm

Si mund të mos kishte shpirt?! Nëna merr jetën e dy vajzave të vogla ndërsa ato flenë dhe më pas i jep fund jetës së saj…

Një psikologe në Uashington, SHBA që.lloi për vd.ekje vajzat e saj binjake shtatëvjeçare, ndërsa ata flinin, ndërsa më pas vr.au v.eten, thotë po licia. Gjatë kontrollit në shtëpi, po licia zbuloi tr.up.at e 55-vje çares, Michele Boudreau Deegan dhe vajzave të saj, një ditë pasi një person që jetonte aty pranë njoftoi poli cinë se ata kishin vd.e.kur./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Një hetim fillestar zbuloi se Deegan ishte përfshirë në një mos.marrë.veshje kujdestarie mbi fë mijët, që besohej të ishte motivi i saj kryesor vr.as.jes. Deegan, një psik.ote.rapiste, postoi disa artikuj në lidhje me ‘pri ndërit nar.cistë’ në faqen e saj në Facebook, disa orë para k.r.imit. Miqtë thanë se Deegan i adhuronte fëmijët e saj, por vu.ante nga çështje të shë ndetit m.endor./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet