Lajm

Shqiptarja ne haII: U martova se Βurri me mban babain me leke, por ne Itali me ka hyre vetja ne qef, dua divorcin, ja si me therrasin ne rruge

Jam nje zonje 36 vjec nga nje fshat i vogel i shqiperise qe nuk po ja permend emrin per arsye privatesie.Para se te martohesha jetonim ne kushte shume te veshtira ekonomike vetem me 11 000 lek pension te babait./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Para 3 vitesh u martova me nje burre qe tani eshte 44 vjet. Ai eshte teper puntor dhe i shkathet dhe na ndihmoi ngq gjendja ekonomike e i jepte babait 200 apo 300 euro cdo muaj./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet