Lajm

Shkodrani do iu perlote me historinë: Si t’ja them gruas që së shpejti do ta braktis?

“Si ju kam fansat e nderuar të faqes tuaj? Jam një zotëri 45 vjeç shkodran. Kam dy fëmijë dhe një grua të mrekullueshme. Vuaj nga ka.nceri dhe këtë gjë kam pak kohë që e kam zbuluar nga mjekët këtu në Tiranë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ndihesha keq dhe analizat më treguan atë që kurrë nuk ma merrte mendja se mund të më ndodhte mua. Sot i bleva gruas lule e një tortë, por nuk arrita dot me ja thanë të vërtetën.Mendoj se jeta është shumë e shtrenjtë me e kaluar me grindje. Kështu që njerëz vlerësojeni shëndetin e njerëzit që keni afër. Ndihem shumë i pafuqishëm e nuk dua t’i lëndoj…”, shkruan ai./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet