Lajm

Shenjat që tregojnë se nuk dini të bëni s*ks për partnerin tuaj…

Shenjat që tregojnë se nuk dini të bëni s*ks për partnerin tuaj…Marrëdhëniet bazohen në respekt, dashuri dhe mirëkuptim reciprok. Dhe s*ksi. S*ks i mirë që të jep kënaqësi reciproke. Por a është gjithmonë kështu?/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ka raste kur dashuria nuk është letra e fortë e marrëdhënies dhe, megjithëse ka të gjithë përbërësit e tjerë që teorikisht do ta bënin kombinimin ideal, gjërat çalojnë diku.Por cilat janë shenjat e papajtueshmërisë tuaj se.ksuale dhe a është koha t’i përballoni ato?/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet