Lajm

Rrëfim: Mos pastë kush vjehërr të keqe si unë!

Si e mori vesh nëna e tij se isha shtatzënë, si e çmendur më bërtiti dhe më tha të abortoja! Më akuzoi se të gjitha i kisha planifikuar që ta fitoja “vizën” për të hyrë në familjen e tyre të pasur. /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

I dashuri im i dëgjonte me ligësi fyerjet që m’i bënte ajo dhe nuk fliste asnjë fjalë, shkruan për Portalin tonë Jeta, nga Peja. Albani ma pat dhënë unazën e fejesës para pesë muajsh, babait tim i tha se ishte duke u përgatitur për dasmë,/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet