Lajm

Rojet nuk e ndihmojnë, e bur.gos.ura lind e vetme foshnjën në q.eli (Video)

Një video sho.kues..e tregon një grua, e cila është det.yru.ar të lindë foshnjën e saj brenda një qe.lie bur.gu pa ndihmën e askujt. Raportohet se zy rtarët e b u.rg.ut nuk kanë pranuar ta ndihmojnë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ajo solli në jetë djalin, Jordan brenda b.urg.ut në Denver County më 31 korrik 2018. Dhe tani nëna ka ngritur ndaj zyrtarëve të b.ur.gut. 26-vjeçarja tha se qëndroi në ag.oni për orë të tëra pa ane.stezi dhe askush nuk shkoi për ta ndihmuar gjatë lindjes. Sanchez ishte ar re.stu.ar dy javë para lindjes së foshnjës me ak.uz..ën për v j.ed..hje identiteti./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet