Lajm

Një Klient Harroi Një Çantë Në Restorantin E Tij, Pronari Nuk E Beson Dot Atë Që Sheh Kur E Hap

Ndodh edhe që të të humbin 95 mijë euro, dhe pronari i restorantit të t’i kthejë ashtu siç i le.Pushimet e këtij dimri mund të kishin qenë ato ndër më të këqijat në jetën e një biznesmeni nga Latina. /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Pasi konsumoi diçka në një restorant, biznesmeni u largua për të harruar aty një çantë që përmbante rreth 95 mijë euro. Megjithatë, punonjësit e barit e pikasën dhe kontrolluan menjëherë për të gjetur poseduesin e tyre./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet