Lajm

Musliu-Shoshi: Shpresoj që çanta e h umbur e Hysenit, të ketë pasur veç ndonjë sandwich për Hotin!

Ajo me ta llje ka thënë se “Shpresoj që çanta e h umbur e Skënder Hysenit të ketë mb ajtur vetëm ndonjë sandwich të shijshëm nga Brukseli për Kryeministrin Hoti”. Derisa e njëjta shton se Hyseni dhe Hoti duhet të tregojnë se kur ka h /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Shpresoj që çanta e humbur e Skënder Hysenit të ketë mbajtur vetëm ndonjë sandëich të shijshëm nga Brukseli për Kryeministrin Hoti, përndryshe ende edhe më keq sikur t’i h umbet Kushtetuta, u dhërrëfyesi për dialog siç do të kishte thënë Avdullah Hoti./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet