Lajm

“Më kërkoi të bënim treshe me shokun e tij, të dy më… Por ai kishte diçka që më ka shtangu dhe nuk e harroj dot”

Unë dhe i dashuri im jemi bashkë prej një viti. Unë jam 23 dhe ai është 26. Unë punoj në një lokal ku ai pi me shokët e tij shpesh. Pak kohë pasi ishim lidhur, ai më propozoi që unë të shkoja dhe të jetoja me të./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ai e ndan apartamentin edhe me një shok të tijin, 27-vjeç. Jeta jonë se.ksuale bëhej gjithnjë e më e mirë. Ne jemi mjaft aventureske se.ksualisht dhe kemi provuar shumë gjëra të ndryshme.Një ditë ai më pyeti se si ndihesha nëse do bëja një treshe. Isha pak e kujdesshme, por thashë që mund të provonim dhe pyeta se për kë po mendonte. Ishte shoku i tij i shtëpisë natyrisht. Vë bast që ata kishin folur më herët për këtë gjë, por mua më pëlqeu ideja pasi e njihja dhe doja të provoja një eksperiencë të re./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet