Lajm

Libri Për Jetën Rozë Të Bleonës Mban Prej Disa Vitesh ‘Nën Ethe’ Dhe Panik Disa Politikanë Të Rëndësishëm Të Tiranës, Të Cilët Pritet

Libri për jetën rozë të Bleonës mban prej disa vitesh ‘nën ethe’ dhe panik disa politikanë të rëndësishëm të Tiranës, të cilët pritet t’u zb/ulohen se/kretet e je/tës se/ksuale dhe lidhjeve të fsh/ehta dash/urore në kapitujt e librit të përfu/nduar tashmë nga këngëtatarja, e cila vijon karrierën në SHBA jo vetëm në muzikë, por ka marrë pjesë edhe në shumë filma, pranë emrave më të njohur të kinematografisë /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Bëhet fjalë për disa politikanë, por edhe gazetarë, të cilët në momente të caktuar kanë qenë protagonistë në jetën rozë të Bleonës. Dhe pse kjo e fundit ka deklaruar se të dashurit e saj numërohen me gishtat e dorës, pra që nuk bëhet fjalë për një ‘ushtri me dashnorë’ siç mund të perceptohet apo keqkuptohet nga një pjesë e publikut, sërish libri ka prodhuar një kureshtje të madhe, intriga, përshpërima, ethe dhe tension./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet