Lajm

Kunatat bëhen “IIom” në mes vete në Rahovec

Një rast i dhvnës familjare ka ndodhur në Rahovec, pasditen e së mërkurës. Siç njofton poIicia një grua me të meta psi kike ka sul muar fiz ikisht kunatën e saj, duke i shkaktuar kështu lë ndime trupore./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Derisa vi. ktima në këtë rast është dërguar tek mj eku për trajtim, e dyshuara është dërguar në repartin e neuropsikiatrisë për tre tman mjekësor. Ndërkohë policia ka njoftuar se me vendim të proku rorit rasti shkon në procedurë të rregullt. Hvp markvtingun 5 sekvnda dhe shfvqen Pvmjet EkskIvzive