Lajm

Gruaja Kërkon Mjeshtër, Por Në Vend Të Shtëpisë Ak Sid Entalisht Iu Dërgon Foto N Ud O

Një grua ka treguar se si mbeti e sho kuar pasi e kuptoi që ak side ntalisht u dërgoi një fotografi nudo tre suvatuesve të cilët po përpiqej t’i rezervonte për të punuar në shtëpinë e saj.Sipas mediave të huaja,/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Roseanne Dodge, 52, nga Buckinghamshire, shpjegoi se si ajo iu drejtua rekomandimeve të Facebook për ndihmë dhe u dërgoi tre firmave disa fotografi të punës së kërkuar me shpresën se njëri prej tyre do t’i kthejë përgjigje asaj.Shikovid me poshte:/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet