Lajm

Gruaja e martuar dhe kam dy fëmijë, bëj 2 herë në ditë se ks me 22-vjeçarin, por ai…”

Unë po flas me një djalë të ri që ka ardhur të punojë në klubin tonë. Ai është sa gjysma e moshës sime.Ne filluam të bisedojmë në WhatsApp dhe t’i dërgonim foto njëri tjetrit. /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Shumë shpejt ne ishim duke biseduar tërë kohën.Ne u takuam dhe bëmë se.ks në veturën e tij. Ishte shumë ek.situese, sikur kur bëja kur isha adoleshente. U kujdesëm që të bisedonim vazhdimisht dhe të caktonim takime. Ai vinte nganjëherë tek shtëpia jonë, kur po pastroja. Ai e parkonte veturën tek një qoshe që fqinjët të mos e vërenin./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet