Lajm

Gjeti në pyll një foshnje që po v.des nga uria, pastaj policja ngre këmishën e saj… (Video)

Për fat të keq, fëmija ishte br akti sur nga nëna e saj menjëherë pas lindjes.Gruaja menjëherë thirri pol icinë dhe, në një kohë të shkurtër, policja Luisa Fernanda Urrea arriti në vendin e ngjarjes./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Në fillim i ngjau si br itm a e një maceje, por kur u afrua u tr on dit nga ajo që pa, ajo ishte një foshnje e porsalindur, e cila ende kishte kordoni e kërthizës bashkangjitur, dhe nga mënyra e vajit dukej se ishte duke vd ek ur nga uria./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet