Lajm

Foto e papublikuar më parë, ja përkrah kujt shfaqet Adem Jashari[FOTO]

Sekretari i OVL-UÇK-së Xhavit Jashari, ka publikuar një fotografi të rrallë të komandantit legjendar Adem Jashari. Në këtë fotografi, ai shfaqet së bashku me Sahit Jasharin, përcjell /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

.Fotografinë ai e ka publikuar në llogarinë e tij në Facebook. “Foto e papublikuar më parë: Foto e Komandantit Legjendar Adem Jashari se bashku me Sahit Jasharin. Sek.R.Rama”, ka shkruar Jashari Hvp markvtingun 5 sekvnda dhe shfvqen Pvmjet EkskIvzive