Lajm

Djali i turpshëm shtang me historinë: Gruaja ime ka pasur mbi 100 dashnorë, por më shqetëson fakti që…

Ajo është mësuese e gjuhës dhe ka bërë se.ks me nxënësit e saj.Kjo më shqetëson duke qenë se ajo ka një marrëdhënie profesionale me ta./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ne kemi qenë së bashku për dy vjet por ajo e ka pranuar që flirton dhe po afrohet me burra të martuar gjatë kësaj kohe, duke shkëmbyer tekste s.eksi dhe duke i lejuar ata ta prekin.Madje me njërin prej tyre edhe fjeti.A mund të vazhdoj me të apo të heq dorë?Përgjigjja e Deidre: Nëse sjellja e saj ju bën të palumtur duhet të jeni të sinqertë me veten dhe të largoheni.Mos u mërzisni më tepër seç duhet, jepini fund kësaj lidhjeje./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet