Lajm

Burri nga Shkodra i bën të gjithë për të qarë, thotë fjalët më të ëmbla për gruan e tij

Ajo është e sjellshme, gojëëmbël, e zgjuar e mbi të gjitha ma qan tavën e krapit. Zoti ndoshta ka rezervuar për ne të dy tjetër mision në këtë jetë dhe dua t’i them asaj që je gjëja më e bukur dhe me vlerë në jetën time./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Dashuria jonë është e pamasë dhe me ndihmën e zotit një ditë do të kemi në krahë fëmijën tonë. Por edhe nëse jo, unë do të jem gjithmonë në krahun tënd e shtrenjta ime. Faleminderit nëse ma postoni se e di që do t’i bëhet shumë qejfi se ju lexon çdo darke”, shkruan ai/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet