Lajm

Nëna shqiptare “zhd uket” pa gjurmë, braktis në gjumë burrin dhe foshnjën…

Braktis djalin e mi/tur dhe vendos të largohet, 19-vj/eçarja nga Berati, Venera Gjolena u zhd/uk më 17 gusht të këtij viti. Pas den/oncimit që familjarët bënë në emisionin ’Pa Gjurmë’, në Report TV, në kërkim të së resë, vjen edhe dëshmia e parë, ajo e personit me të cilin Venera la takim një ditë pasi u arr/atis nga dritarja e banesës./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ky person pretendon se është njohur me Venerën një vit më parë, nëpërmjet rrjetit social facebook dhe se një ditë pasi ajo u zhd/uk lanë takim në stacionin e Urës Vajgurore, takim i cili nuk ndodhi. Në një lidhje telefonike për emisionin ‘Pa Gjurmë’ Artur Hoxha (emër i vendosur nga redaksia) zbardh bisedën e fundit që pati me 19- vj eçaren./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet