Lajm

Makina fluturoi në ajër dhe u kthye përmbys, mrekullia ndodh babai dhe tre fëmijët shpëtojnë/ Ai që i nxorri: Tani them Zoti është

Si raportohet nga ”Bild” në makinë ka qenë babai bashkë me tre fëmijët e vegjël. Pamjet e filmuara janë dra matike.Vendi ku ka ndodhur ak sidenti u bllo kua për disa orë. Babai dhe tre fëmijët kanë shpëtuar. Nga ekipi i shpëtimit, Marco Robitzsch tha:/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Nuk kam parë më parë një gjë të tillë, po ata janë mirë shpëtuan. Tani them Zoti ekziston. I nxorrëm jashtë dhe i nisëm në spital. Ata janë mirë.”Por se cilat janë shkaqet përse ka ndodhur aksid enti ende nuk dihen/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet