Lajm

“Ku rvë e vogël, sa e ke numrin e gjoksit”, i flet 18 vj eçares Tiranse në Instagram, s’u beson syve kur merr vesh të vërtetën

K*rvë e vogël, sa e ke numrin e gjoksit”, i flet 18 vjecares Tiranse në Instagram, s’u beson syve kur merr vesh të vërtetën.Ng.acmimet dhe telashet nëpër rrjetet sociale duket se janë bërë të pafundme, sidomos mes të rinjve që nuk ngurojnë të “gjuajnë” njëri-tjetrin./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Një rast i tillë ka qenë edhe ai një 18 vj eçareje nga Tirana, e cila e ka gjetur veten në një bisedë ofenduese dhe kë.rcënuese pasi i ktheu përgjigje një “vajze” në Instagram. Sipas saj, në të vërtetë, prapa këtij profili fshihej një mashkull, i cili filloi ta pyeste për gjëra in.time, duke kaluar edhe në ofe.ndime. Por kur vajza i është përgjigjur keq, personi në fjalë, me sa duket disa vite më i madhe se 18 /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet